Concept House

De pioniersgeest van toen, gecombineerd met de bouwers & makers van nu. Dat is V&D Concepthouse.

Menig Nederlander was bedroefd toen het einde van V&D, ook het verdwijnen van de geliefde V&D Schoolcampus betekende. Scholieren en studenten kunnen hun hart weer ophalen, nu de V&D Schoolcampus terug op de markt komt. Hiervoor heeft V&D Concepthouse de handen ineengeslagen met Albert Heijn. Vanaf eind juni zal het assortiment te vinden zijn in de grootste filialen van deze supermarktketen.

Naast de bekende merken wordt ook weer een eigen collectie met duidelijke signature verkocht. De V&D Schoolcampus staat bekend om zijn grote designcapaciteit en ook dit jaar staat een eigentijdse, onderscheidende collectie weer centraal. Het assortiment wordt net zo groot als dat men gewend is van de V&D Schoolcampus. Naast agenda’s worden er kaftpapier, schriften, schrijfgerei en andere benodigdheden voor het nieuwe schooljaar verkocht. Door de grote variëteit in producten kunnen alle scholieren en studenten hun eigen handschrift en stijl laten zien door middel van de door hun gekochte artikelen. Met deze collectie is V&D Schoolcampus de grootste en meest uitgebreide aanbieder van schoolspullen in Nederland.

Vanaf 8 mei trapt de V&D Schoolcampus bij AH af met agenda's in de AH Bonusfolder, als start van het schoolartikelenseizoen 2017-2018. Vervolgens is vanaf eind juni de volledige collectie verkrijgbaar in de grootste winkels van Albert Heijn, en op AH.nl.

De kopers van de agenda’s maken kans op kaartjes voor We Are The Future, hét under 18 festival van Nederland. Dit wordt georganiseerd door evenementenorganisatie 4PM. Meer informatie kun je vinden op: www.under18festival.nl